Onverwacht groot cadeau…

Eric was regelmatig aan het schrijven, voetbalverhalen en met name anekdotes over zijn leven als verzorger. (Binnenkort komt er een boek uit met al deze verhalen en interviews, later meer hierover)

Het was voor mij niet vreemd dat Eric bij leven regelmatig een schrijfblok pakte en zat te schrijven,  maar ik dacht alleen over voetbal. 2 dagen na zijn overlijden dacht ik ineens aan die kladblokken met verhalen en ging er naar opzoek, niet wetende wat een enorm cadeau hij voor mij en zijn kinderen had achtergelaten. Eric's gedichten022 cropHij bleek niet alleen over voetbal te hebben geschreven, ik vond een stapel vol gedichten, brieven, gedachtes op papier. Verhalen over mij, aan mij, over zijn kinderen, kleinkind en zelfs een verhaal over en voor spikey onze trouwe viervoeter. Ik was met stomheid geslagen, Zijn woorden op papier te zien raakt, ontroerd en verwarmd mij diep in mijn binnenste.

IMG_7764 bIk vraag me nu af toen hij dit schreef, of hij besefte wat voor een groot cadeau hij achterliet. Het is zeer persoonlijk, maar ik wil toch een paar stukjes hier delen. Naast het verdriet wil ik ook mooie en positieve dingen/ervaringen delen, want zelfs dat kan er zijn wanneer je iemand verliest. Al ben ik nu even niet helemaal instaat om de mooie en positieve dingen ook echt te voelen en binnen te laten komen, soms een klein beetje, voel ik wel enorme dankbaarheid voor deze brieven. Een erfenis die onbetaalbaar is…

Eric's gedichten050 cropEric's gedichten046 crop

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s