De start van deze site

Mijn allereerste blog is een feit. Nadat mijn man Eric Baas overleden is probeer ik mezelf uit te dagen om nieuwe dingen te ontdekken en te leren. Net als met rouwen gaat dat ook met vallen en opstaan. Dus neem me niet kwalijk als mijn site nog niet volledig is. Under construction, net als ik. Want ik merk dat ik mezelf weer moet ontdekken en opbouwen. Geleefd door de periode van het ziek zijn en overlijden van mijn man, ben ik mezelf toch echt een beetje kwijt geraakt. En ga ik stap voor stap mijn nieuwe leven tegemoet en mezelf opnieuw opbouwen. Want dat is het, een leven voor het verlies en na het verlies. Dat is wat ik naast het gemis nu merk. Alles is anders geworden. De/mijn wereld is leger, ik voel me leger. Via mijn blogs wil ik mijn ervaringen, belevingen, gevoelens, emoties, gedachtes en acties die zijn geweest en wellicht nog komen met jullie delen. Waarom? Omdat ik heb gemerkt vooral bij mezelf dat je denkt dat je er een idee van hebt hoe het zou zijn wanneer je te horen krijgt dat je partner ongeneeslijk ziek is. Maar als het dan gebeurt…Dat was in mijn geval zeker zo. Ja, ik was zolang mogelijk sterk, maar de beleving de emoties de beslissingen/keuzes die er bij kwamen en komen kijken zijn onvoorstelbaar. Het is geen hulpsite, maar wel een oprechte. Lees en neem informatie tot je, wat voor jou fijn en bruikbaar is. En deze blog zal wellicht ook therapeutisch voor mezelf werken. (Dat zal gaande weg misschien wel of niet duidelijk worden). Ik wens iedereen….tja dat is ook zoiets….volg mijn blog en ik zal er meer over schrijven…

4 gedachten over “De start van deze site

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s